Restriktionsenzymer
- (5)
- (3)
- (5)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (5)
- (3)
- (6)
- (7)
- (1)
- (6)
Filtrerade sökresultat
Thermo Scientific™ MssI (PmeI) (5 U/μ L)
MssI (Pmel) restriktionsenzymet känner igen GTTT^AAAC-ställen och skär bäst vid 37 °C i B-buffert (isoschizomerer: Pmel).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | MssI (PmeI) |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert B |
| Koncentration | 5 U/μ l |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ OliI (AleI) (10 U/μ L)
Restriktionsenzymet OliI (AleI) känner igen CACNN^NNGTG-ställen och skär bäst vid 37 °C i R-buffert (isoschizomerer: AleI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | OliI (AleI) |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert R |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ BpiI (BbsI) (10 U/μ L)
Klipp GAAGAC(2/6)^-ställen med BpiI (BbsI)-restriktionsenzym, som fungerar bäst vid 37 °C i G-buffert (isoschizomerer: BbsI, BpuAI, BstV2I).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | BpiI (BbsI) |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert G |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Ärrlös kloning |
| Typ IIS RE | Ja |
Thermo Scientific™ FastDigest Eco31I (IIs klass)
De FastDigest Eco31I restriktionsenzym känner igen GGTCTC(1/5)^-ställen och skär bäst vid 37 °C på 5-15 minuter med universal FastDigest Buffert (isoschizomerer: BsaI, BspTNI)
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Eco31I |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig |
| Hänga över | 5' utskjutande ändar |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X FastDigest Buffert/FastDigest grön buffert |
| Forskningskategori | Ärrlös kloning |
| Typ IIS RE | Ja |
| Produktlinje | FastDigest™ |
Thermo Scientific™ Esp3I (BsmBI) (10 U/μ L)
Restriktionsenzymet Esp3I (BsmBI) känner igen CGTCTC(1/5)^-ställen och skär bäst vid 37 °C i Tango (+DTT) buffert (Isoschizomerer: BsmBI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Esp3I (BsmBI) |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Ärrlös kloning |
| Typ IIS RE | Ja |
Thermo Scientific™ Tangobuffert (10X)
Säkerställ de optimala reaktionsförhållandena för restriktionsenzymer med Thermo Scientific™ 10X Buffer Tango, färdigblandad med BSA för ökad stabilitet.
Thermo Scientific™ SmaI (10 U/μ L)
Klipp vid CCC^GGG-ställen med Smal-restriktionsenzym, som fungerar bäst vid °30 C i Tangobuffert (isoschizomerer: TspMI, XmaCI, XmaI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ XhoI (10 U/μ L)
Klipp vid C^TCGAG-ställen med XhoI-restriktionsenzym, som fungerar bäst vid 37 °C i R-buffert (isoschizomerer: PaeR7I, Sfr274I, SlaI, StrI, TliI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|