accessibility menu, dialog, popup

UserName

Lectins

Proteins suitable for biological recognition processes due to their carbohydrate and glycoprotein binding properties.
För användning med (applikation) 
  • (16)
  • (16)
  • (26)
  • (2)
  • (27)
  • (26)
Konjugera 
  • (3)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (3)
  • (2)
  • (1)
Form 
  • (22)
  • (3)
  • (1)
Art 
  • (10)
  • (16)
Rekombinant 
  • (24)
  • (1)

Filtrerade sökresultat

Produkter från vissa av våra leverantörer visas inte i filtrerade sökresultat. Vänligen Rensa alla filter för att se dessa produkter.

Begränsa resultat

Begränsa resultat

Inga resultat hittades inom denna kategori. Försök att ta bort några valda filter och försök igen.
  • (2)
  • (3)
  • (26)
  • (3)
  • (4)
  • (16)
  • (16)
  • (26)
  • (2)
  • (27)
  • (26)
  • (3)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (3)
  • (2)
  • (1)
  • (22)
  • (3)
  • (1)
  • (10)
  • (16)
  • (24)
  • (1)