accessibility menu, dialog, popup

UserName

Korkar

Vanligtvis används i laboratorier på grund av deras ogenomtränglighet och generella frånvaro av giftiga element, kork är ett användbart material för att stoppa provrör och kolvar. Kork, även känd som en propp eller propp, sätts delvis in i en behållare för att bilda en tätning. Detta skiljer sig från ett lock, som inte förskjuter den inre volymen under en försegling. Korkproppar, som finns i många storlekar, är i allmänhet säkra att använda i förpackningar eller för bearbetning av livsmedel och är bäst lämpade för fasta prover och material. Korkar ska rullas på en ren yta för att mjuka upp den nedre halvan före användning, så att korken kan expandera och bilda en tät försegling när den pressas ner i en kolv eller flaska.
Material 
  • (1)
  • (2)
  • (24)
  • (1)
  • (1)
Produkttyp 
  • (2)
  • (1)
  • (24)
  • (1)
  • (1)
Diameter (metrisk) Botten 
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Diameter (metrisk) Topp 
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Form 
  • (3)
  • (1)

Filtrerade sökresultat

Produkter från vissa av våra leverantörer visas inte i filtrerade sökresultat. Vänligen Rensa alla filter för att se dessa produkter.

Begränsa resultat

Begränsa resultat

Inga resultat hittades inom denna kategori. Försök att ta bort några valda filter och försök igen.
  • (1)
  • (28)
  • (1)
  • (2)
  • (24)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (24)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)