SPE plattor
- (24)
- (9)
- (9)
- (1)
- (7)
- (2)
- (9)
- (1)
- (5)
- (9)
- (24)
- (1)
- (1)
- (4)
- (9)
- (7)
- (12)
- (6)
- (6)
- (4)
- (1)
- (49)
- (11)
- (1)
- (2)
- (12)
- (24)
Filtrerade sökresultat
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Kymotrypsinsatser
Skaffa snabb, enkel och mycket reproducerbar kymotrypsin-proteinspjälkning för peptidkarakterisering och kvantifiering i biofarmaceutisk forskning.
| Klyvning | Peptidbindningar av aromatiska rester (t.ex. tyrosin, fenylalanin, tryptofan) |
|---|---|
| Typ | Protein Digestion |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Hold (Håll) |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ ImmunoAffinity (IA) Streptavidin Kit
Skaffa snabb, enkel, mycket reproducerbar och känslig strepavidinimmunoinfångning och trypsinproteinsmältning i en enda brunn för dina biomarkörstudier.
| Enzym | Trypsin |
|---|---|
| Klyvning | C-terminala sidan av lysin och argininaminosyror |
| Typ | Immunocapture + Protein Digestion kombinerat på en enda pärla |
| För användning med (applikation) | Peptidkvantifiering |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Streptomycin |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Pepsin kit
Använd dessa matsmältningssatser för pepsinprotein i dina arbetsflöden för peptidkartläggning och peptidkvantifiering för att erhålla analytiska resultat av hög kvalitet.
| Enzym | Pepsin |
|---|---|
| Klyvning | Hydrofoba rester i P1- och P1'-positioner på karboxylsidan av fenylalanin och leucin och på karboxylsidan av glutaminsyra |
| Typ | Protein Digestion |
| För användning med (applikation) | Peptidkvantifiering, Peptidkartläggning |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Hold (Håll) |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Bulkfraktioneringssatser: Streptavidin
Utför enkel och enkel streptavidin-immunoinfångning för proteinprovsanering före proteinnedbrytning eller analys.
| Formatera | SMART Digest Resin, Bulk Magnetic |
|---|---|
| Enzym | Trypsin |
| Klyvning | C-terminala sidan av lysin och argininaminosyror |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Streptomycin |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Proteinas K-satser
Få snabb, enkel, mycket reproducerbar och känslig immuninfångning och proteinnedbrytning i en enda brunn för dina biomarkörstudier.
| Enzym | Proteinas K |
|---|---|
| Klyvning | Peptidbindning intill karboxylgruppen av alifatiska och aromatiska aminosyror med blockerade alfaaminogrupper |
| Typ | Protein Digestion |
| För användning med (applikation) | Peptidkvantifiering, Peptidkartläggning |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Hold (Håll) |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Bulkfraktioneringssatser: Protein A
Använd detta kit för rening av immunglobuliner före protein A-nedbrytning.
| Typ | Immunocapture |
|---|---|
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Protein A |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Bulkfraktioneringssatser: Protein G
Skaffa snabb, enkel, mycket reproducerbar och känslig immuninfångning med hjälp av den höga laddningskapaciteten Thermo Scientific SMART Digest Bulk Fractionation Kit: Protein G.
| Typ | Immunocapture |
|---|---|
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Protein G |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ ImmunoAffinity (IA) Protein A-kit
Få snabb, enkel, mycket reproducerbar och känslig immuninfångning och proteinnedbrytning i en enda brunn för dina biomarkörstudier.
| Enzym | Trypsin |
|---|---|
| Klyvning | C-terminala sidan av lysin och argininaminosyror |
| Typ | Immunocapture + Protein Digestion kombinerat på en enda pärla |
| För användning med (applikation) | Peptidkvantifiering |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Protein A |
Thermo Scientific™ SMART Digest™ Immunoaffinitet (IA) Protein G-kit
Kvantifiera lågnivåbioterapeutika och biomarkörer snabbare, enklare och snabbare genom att utföra mycket reproducerbar immuninfångning och proteinnedbrytning i en enda brunn.
| Enzym | Trypsin |
|---|---|
| Klyvning | C-terminala sidan av lysin och argininaminosyror |
| Typ | Immunocapture + Protein Digestion kombinerat på en enda pärla |
| För användning med (applikation) | Peptidkvantifiering |
| Produktlinje | SMART Smälta |
| Fånga | Protein G |