Bänkinstrument som används för att mäta ett provs brytningsindex, eller hur mycket ljus som böjs när det passerar genom provet; tillgänglig för olika applikationer.
Bellingham Stanley™ RFM340-M digital refraktometer med tre decimaler/0-100 Brix (1,58 RI) skalor och Peltier-kontroll. Perfekt för mätning och kontroll av krävande livsmedel, drycker, kemiska och industriella användningsområden
Enkelt att använda verktyg för att mäta socker i matprover på fältet eller i labbet som är idealiskt för analys av frukt, energidrycker, puddingar, sojamjölk, juice, sylt, marmelad, honung, soppor, gelé, tofu och kryddor.
De Abbe Refraktometer NAR-1T SOLID är lämplig för att mäta brytningsindexskalan och Brix-skalan för flytande och fasta prover. Fungerar med D-line (589 nm) ljuskälla.
Designad för användningsområdena kemi-, petrokemisk-, läkemedels-, smak- och doftindustrin samt akademisk forskning. Bellingham Stanley™ RFM970-T Peltier temperaturkontrollerade refraktometrar har ett brett mätintervall och ett nytt 7-tums pekskärmsgränssnitt.
Den automatiska digitala refraktometern RX-007α är lämplig för att mäta vattenlösliga prover med mycket låga koncentrationer, såsom te och drycker med låg sockerhalt, med mycket hög noggrannhet.
De ATAGO™ Multi-våglängd Abbe Refraktometer, modell DR-M2/1550 mäter brytningsindex eller Abbe antal (vd eller ve) vid olika våglängder från 450 till 1550 nm.
Med ATAGO™ Multi-våglängd Abbe Refraktometer, modell DR-M4/1550, du kan mäta brytningsindex eller Abbe antal (vd eller ve) vid olika våglängder från 450 till 1550 nm.
Enhet för att mäta bredare brytningsindexintervall. De ATAGO Automatisk digital refraktometer (RX-5000i-Plus) har en intuitiv pekskärmsteknik för enkel navigering och val.