Restriktionsenzymer
- (1)
- (4)
- (594)
- (61)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (1)
- (3)
- (3)
- (3)
- (7)
- (1)
- (5)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (4)
- (5)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (4)
- (3)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (6)
- (4)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (4)
- (3)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (7)
- (1)
- (1)
- (3)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (7)
- (1)
- (1)
- (5)
- (3)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (9)
- (2)
- (6)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (1)
- (4)
- (4)
- (2)
- (2)
- (4)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (2)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (7)
- (6)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (5)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (6)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (4)
- (4)
- (2)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (4)
- (5)
- (2)
- (2)
- (2)
- (4)
- (1)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (3)
- (2)
- (7)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (7)
- (1)
- (2)
- (7)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (78)
- (576)
- (4)
- (9)
- (595)
- (4)
- (2)
- (21)
- (25)
- (559)
- (92)
- (4)
Filtrerade sökresultat
Thermo Scientific™ Buffertset för restriktionsenzymer
Säkerställ de optimala reaktionsförhållandena för varje restriktionsenzym med detta fem buffertsystem.
Thermo Scientific™ TheraPure™ Restriktionsenzymer
Thermo Scientific TheraPurein vitro transkription (IVT ) enzymer är designade för avancerad forskning och tidig utveckling av mRNA-läkemedel och vacciner.
| Innehåll och lagring | Förvara vid -20 °C. |
|---|---|
| Form | Vätska |
| Enzym | Eam1104I |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Kvantitet | 3000 U, 150μ L |
| Kompatibel buffert | 10X Tangobuffert |
| Koncentration | 20 U/μ L |
| Forskningskategori | Läkemedelsutveckling |
| Typ IIS RE | Ja |
| Produktlinje | TheraPure |
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
| Klipp webbplats | CTCTTC(1/4)^ |
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Inkubatortemperatur | 37 °C |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| För användning med (applikation) | In vitro transkription |
Thermo Scientific™ Spädningsbuffert för restriktionsenzymer
Optimera applikationer som kräver utspädda enzymer med denna utspädningsbuffert.
Thermo Scientific™ HincII (HindII) (10 U/μ L)
HincII (HindII) restriktionsenzymet känner igen GTY^RAC-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (Isoschizomerer: HindII).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | HincII (HindII) |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ FastDigest SacI
De FastDigest SacI-restriktionsenzym känner igen GAGCT^C-ställen och skär bäst vid 37 °C på 5-15 minuter med hjälp av universal FastDigest Buffert (isoschizomerer: Eco53kI, EcoICRI, Psp124BI, SstI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | SacI |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Hänga över | 3' utskjutande ändar |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X FastDigest Buffert/FastDigest grön buffert |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
| Produktlinje | FastDigest |
Thermo Scientific™ TaqI (10 U/μ L)
TaqI-restriktionsenzymet känner igen T^CGA-ställen och skär bäst vid 65 °C i sin egen unika buffert.
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ FastDigest LguI (IIs klass)
Utför enkel-, dubbel- eller multipel DNA-spjälkning inom 5-15 minuter med denna avancerade linje av restriktionsenzymer, 100 % aktiva i en universell buffert.
Thermo Scientific™ BglI (10 U/μ L)
Klipp vid GCCNNNN^NGGC-ställen med BglI-restriktionsenzym, som fungerar bäst vid 37 C °i O-buffert.
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Bgl I |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert O |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ FspBI (BfaI) (10 U/μ L)
FspBI (BfaI)-restriktionsenzymet känner igen C^TAG-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (isoschizomerer: BfaI, MaeI, XspI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | FspBI (BfaI) |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ NheI (10 U/μ L)
Nhel-restriktionsenzymet känner igen G^CTAGC-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (Isoschizomerer: AsuNHI, BmtI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ FastDigest SmiI
Utför enkel-, dubbel- eller multipel DNA-spjälkning inom 5-15 minuter med denna avancerade linje av restriktionsenzymer, 100 % aktiva i en universell buffert.
Thermo Scientific™ FastDigest Inte jag
De FastDigest NotI-restriktionsenzym känner igen GC^GGCCGC-ställen och skär bäst vid 37 °C på 5-15 minuter med universal FastDigest Buffert (isoschizomerer: CciNI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Inaktiveringstemperatur | 80 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Inte jag |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Hänga över | 5' utskjutande ändar |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X FastDigest Buffert/FastDigest grön buffert |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
| Produktlinje | FastDigest |
Thermo Scientific™ FastDigest ScaI
Utför enkel-, dubbel- eller multipel DNA-spjälkning inom 5-15 minuter med denna avancerade linje av restriktionsenzymer, 100 % aktiva i en universell buffert.
Thermo Scientific™ FastDigest Bsp119I
Klipp på TT^CGAA-platser med Thermo Scientific™ FastDigest™ Bsp119I, som presterar bäst vid 37 °C på 5-15 minuter med universal FastDigest Buffert.
Thermo Scientific™ FastDigest BstXI
Klipp på CCANNNNN^NTGG platser med Thermo Scientific™ FastDigest™ BstXI, som presterar bäst vid 55 °C på 5-15 minuter med universal FastDigest Buffert.