Restriktionsenzymer
- (1)
- (4)
- (591)
- (61)
- (9)
- (595)
- (4)
- (2)
- (21)
- (25)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (1)
- (3)
- (3)
- (3)
- (7)
- (1)
- (5)
- (2)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (4)
- (5)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (4)
- (3)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (6)
- (4)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (3)
- (2)
- (4)
- (3)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (7)
- (1)
- (3)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (4)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (4)
- (7)
- (5)
- (3)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (9)
- (2)
- (6)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (3)
- (2)
- (1)
- (4)
- (4)
- (2)
- (2)
- (4)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (2)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (7)
- (6)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (5)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (1)
- (2)
- (6)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (4)
- (4)
- (2)
- (4)
- (2)
- (2)
- (2)
- (4)
- (5)
- (2)
- (2)
- (2)
- (4)
- (1)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (1)
- (3)
- (2)
- (7)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (2)
- (3)
- (1)
- (3)
- (1)
- (1)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (2)
- (1)
- (2)
- (1)
- (7)
- (1)
- (2)
- (7)
- (3)
- (2)
- (2)
- (2)
- (559)
- (92)
- (4)
- (78)
- (573)
- (4)
Filtrerade sökresultat
Thermo Scientific™ Buffertset för restriktionsenzymer
Säkerställ de optimala reaktionsförhållandena för varje restriktionsenzym med detta fem buffertsystem.
Thermo Scientific™ TheraPure™ Restriktionsenzymer
Thermo Scientific TheraPurein vitro transkription (IVT ) enzymer är designade för avancerad forskning och tidig utveckling av mRNA-läkemedel och vacciner.
| Innehåll och lagring | Förvara vid -20 °C. |
|---|---|
| Form | Vätska |
| Enzym | Eam1104I |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Kvantitet | 3000 U, 150μ L |
| Kompatibel buffert | 10X Tangobuffert |
| Koncentration | 20 U/μ L |
| Forskningskategori | Läkemedelsutveckling |
| Typ IIS RE | Ja |
| Produktlinje | TheraPure™ |
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
| Klipp webbplats | CTCTTC(1/4)^ |
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Inkubatortemperatur | 37 °C |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| För användning med (applikation) | In vitro transkription |
Thermo Scientific™ Spädningsbuffert för restriktionsenzymer
Optimera applikationer som kräver utspädda enzymer med denna utspädningsbuffert.
Thermo Scientific™ EcoRI (10 U/μ L)
EcoRI-restriktionsenzymet känner igen G^AATTC-ställen och skär bäst vid 37 °C i sin egen unika buffert.
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ AarI (2 U/μ L)
Klipp vid CACCTGC(4/8)^-ställen med AarI-restriktionsenzym, som presterar bäst vid 37 C °i sin egen unika (+oligo) buffert.
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | AarI |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | Unik buffert (10X buffert AarI) |
| Koncentration | 2 U/μl |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ HinfI, HC (50 U/μ L)
HinfI-restriktionsenzymet känner igen G^ANTC-ställen och skär bäst vid 37 C °i R-buffert.
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Hinf I |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert R |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ TaqI (10 U/μ L)
TaqI-restriktionsenzymet känner igen T^CGA-ställen och skär bäst vid 65 °C i sin egen unika buffert.
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ DraI (10 U/μ L)
Thermo Scientific™ DraI finns tillgänglig som en FastDigest™ enzym som används för snabb DNA-nedbrytning.
Thermo Scientific™ PscI (PciI) (10 U/μ L)
PscI (PciI) restriktionsenzymet känner igen A^CATGT-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (Isoschizomerer: PciI).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | PscI (PciI) |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ NheI (10 U/μ L)
Nhel-restriktionsenzymet känner igen G^CTAGC-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (Isoschizomerer: AsuNHI, BmtI).
| Koncentration | 10 U/μ L |
|---|
Thermo Scientific™ Eco81I (Bsu36I) (10 U/μ L)
Restriktionsenzymet Eco81I (Bsu36I) känner igen CC^TNAGG-ställen och skär bäst vid °37 C i Tangobuffert (isoschizomerer: AxyI, Bse21I, Bsu36I).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Eco81I (Bsu36I) |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ Hin6I (HinP1I) (10 U/μ L)
Klipp vid G^CGC-ställen med Hin6I (HinP1I) restriktionsenzym, som fungerar bäst vid °37 C i Tangobuffert (isoschizomerer: AspLEI, BstHHI, CfoI, HinP1I, HspAI).
Thermo Scientific™ PagI (BspHI) (10 U/μ L)
PagI (BspHI) restriktionsenzymet känner igen T^CATGA-ställen och skär bäst vid 37 °C i O-buffert (isoschizomerer: BspHI, CciI, Rcal).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | PagI (BspHI) |
| Metyleringskänslighet | Dammetyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X buffert O |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ Kpn2I (BspEI) (10 U/μ L)
Kpn2I (BspEI) restriktionsenzymet känner igen T^CCGGA-ställen och skär bäst vid 55 °C i Tangobuffert (Isoschizomerer: AccIII, Aor13HI, BseAI, Bsp13I, BspEI, Mrol).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Optimal reaktionstemperatur | 55 °C |
| Enzym | Kpn2I (BspEI) |
| Metyleringskänslighet | CpG-metyleringskänslig,Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X Buffer Tango |
| Koncentration | 10 U/μ L |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
Thermo Scientific™ FastDigest NcoI
De FastDigest NcoI-restriktionsenzym känner igen C^CATGG-ställen och skär bäst vid 37 °C på 5-15 minuter med universal FastDigest Buffert (isoschizomerer: Bsp19I).
| Känslig för värmeinaktivering | Ja |
|---|---|
| Inaktiveringstemperatur | 65 °C |
| Optimal reaktionstemperatur | 37 °C |
| Enzym | Nco jag |
| Metyleringskänslighet | Inte Dam-metyleringskänslig,Ej Dcm-metyleringskänslig,Ej CpG-metyleringskänslig |
| Hänga över | 5' utskjutande ändar |
| Produkttyp | Restriktionsenzym |
| Kompatibel buffert | 10X FastDigest Buffert/FastDigest grön buffert |
| Forskningskategori | Traditionell kloning |
| Typ IIS RE | Nej |
| Produktlinje | FastDigest™ |