accessibility menu, dialog, popup

UserName

Karl Fischer buffertar och reagenser

Buffertar och reagens avsedda för användning med Karl Fischer (KF) titreringstekniker. KF-titrering är en klassisk titreringsmetod som använder coulometrisk eller volymetrisk titrering för att bestämma fukthalten i ett prov.

Karl Fischer (KF) reagenser används i den analytiska teknik som utvecklats av kemisten Karl Fischer för att noggrant mäta vattenhalten i gaser, vätskor och fasta ämnen.

Nyckelapplikationer inkluderar:

  • Analys av vattenhalt i råvaror och färdiga produkter
  • Uppskattning av fukt i livsmedel, läkemedel, kemikalier och petroleumprodukter
  • Bestämning av vattenhalten i laboratorieprover.

Karl Fischer-reagenser innehåller en mängd olika kemikalier i patenterade formuleringar. Konsultera säkerhetsdatabladet för enskilda produkter för lämpliga hanteringsinstruktioner och försiktighetsåtgärder.

Kvantitet 
  • (3)
  • (58)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (4)
  • (4)
  • (2)
  • (3)
  • (2)
  • (3)
  • (1)
  • (27)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (4)
  • (1)
  • (13)
  • (2)
  • (1)
  • (5)
  • (42)
  • (1)
  • (1)
  • (35)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (22)
  • (1)
  • (2)
Fysisk form 
  • (1)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
  • (46)
Kvalitet 
  • (1)
  • (1)
  • (10)
  • (2)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (22)
  • (1)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
Molekylvikt (g/mol) 
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (4)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
pH 
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (4)
  • (5)
  • (1)
  • (1)
  • (2)

Filtrerade sökresultat

Produkter från vissa av våra leverantörer visas inte i filtrerade sökresultat. Vänligen Rensa alla filter för att se dessa produkter.

Begränsa resultat

Begränsa resultat

Inga resultat hittades inom denna kategori. Försök att ta bort några valda filter och försök igen.
  • (112)
  • (1)
  • (114)
  • (38)
  • (37)
  • (189)
  • (2)
  • (22)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (3)
  • (58)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (4)
  • (4)
  • (2)
  • (3)
  • (2)
  • (3)
  • (1)
  • (27)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (4)
  • (1)
  • (13)
  • (2)
  • (1)
  • (5)
  • (42)
  • (1)
  • (1)
  • (35)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (22)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
  • (46)
  • (1)
  • (1)
  • (10)
  • (2)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (22)
  • (1)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (4)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (4)
  • (5)
  • (1)
  • (1)
  • (2)