accessibility menu, dialog, popup

UserName

Extraktionssystem

System, anordningar och tillbehör utformade för utvinning av föreningar i olika faser; finns i en mängd olika material och konfigurationer.

Inom livsmedelsindustrin använder forskare extraktionssystem för att kontrollera föroreningar och andra skadliga ämnen i livsmedelsprover för att upprätthålla livsmedelssäkerheten.

Vad används extraktionssystem till?

Extraktionssystem används för att mäta fetthalten i livsmedel eller andra material. Även om extraktioner kan utföras manuellt, kan användning av extraktionssystem minska exponeringen för värme och giftiga lösningsmedel som etyl eller petroleumeter.

Soxhlet extraktionssystem

Metoden utvecklades 1879 av Franz von Soxhlet för att extrahera lipider från fasta material. Typiskt är Soxhlet-extraktioner särskilt användbara när föreningen och föroreningen har olika löslighet i lösningsmedlet. Extraktorn kan köras av sig själv och använder effektivt endast en liten mängd återvunnet lösningsmedel för att lösa upp en stor mängd material.

En Soxhlet-extraktor består av en perkolator som cirkulerar lösningsmedlet, en tjock filterpappershylsa som håller kvar de fasta partiklarna och en sifon för att periodiskt tömma hylsan.

Goldfisch extraktionssystem

Denna metod är erkänd av AOAC International (jordbrukskemister) som en acceptabel procedur för att mäta fett- och oljehalt. Extraktionstiderna kan reduceras från 16 till cirka fyra timmar med denna återflödesmetod.

Filtrerade sökresultat

Produkter från vissa av våra leverantörer visas inte i filtrerade sökresultat. Vänligen Rensa alla filter för att se dessa produkter.

Begränsa resultat

Begränsa resultat

Inga resultat hittades inom denna kategori. Försök att ta bort några valda filter och försök igen.
  • (3)
  • (1)
  • (30)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (83)
  • (16)
  • (4)
  • (2)
  • (15)
  • (2)
  • (33)
  • (28)
  • (84)
  • (9)
  • (8)
  • (20)
  • (1)
  • (9)
  • (18)
  • (2)
  • (95)
  • (6)
  • (8)
  • (26)
  • (5)
  • (2)
  • (10)
  • (6)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (17)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (4)
  • (1)
  • (1)
  • (1)